Bútor kiállítás és bútor vásár!

BÚTORVILÁG KIÁLLÍTÁS ÉS BÚTOR VÁSÁR, HUNGEXPO 2011. október 19-23. - Pfiffer Bútor Mór

HUNGEXPO BÚTORVILÁG KIÁLLÍTÁS 2011. október 19-23. - Pfiffer Bútor Mór - BNV kiállítás

2012 ben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a bútorvilág kiállítás a BNV területén lévő standunkon!
Sajnos a 2011 -es kiállításon nem veszünk rész, így üzemünkben, budapesti bútorszalonunkban várjuk érdeklődésüket!

>> LÁTOGASSON EL BÚTOR ÜZEMÜNK WEBOLDALÁRA: PFIFFEER BUTOR HU <<

Kiállításra kerül minden szekrénysor, kiegészítő és egyéb általunk gyártott faipari termék, melyekre kiállítási kedvezményt is biztosítunk. Szerkénysorok és kiegészítő kisbútorok, hálószoba bútor, nappali bútor elemeinket az alábbi képre kattintva érhetik el.

Igényes, értékálló magyar bútor , konyhabútor akár egyedi megoldásokkal is!

Tömörfa modern, minimál és rusztikus bútor közvetlenül a gyátótól

A BÚTORVILÁG kiállítás weboldala: BNV HUNGEXPO BUTORVILAG.HU

Magyar embernek magyar bútort!


A lakberendezés, illetve az „otthon" évek óta a BNV vezető témaköre. Idén sem lesz ez másképp, de megújult formában, a piaci változásokhoz igazodva jelenik meg a vásáron.
A korábbi Bútorvilág kiállítás alapjaira épülő, de új témákkal is bővített Tér-Forma-Design az év legnagyobb hazai lakberendezési kiállításának ígérkezik. De figyelmükbe ajánljuk az egyidejű Interwood szakkiállítást is, ahol az asztalos termékek választékáról és árairól tájékozódhatnak.

A Tér-Forma-Designon az otthon kellékeit kínáló kiállítók szomszédságában számos közönségcsalogató újdonság is helyet kap. A Lakberendezők Országos Szövetségének Trend Szigetén „Otthont kreatívan: bármilyen stílusban" címmel az idei trendszíneket felhasználó, klasszikus és modern enteriőrökből kaphatnak ötleteket a látogatók, hogyan frissítsék fel a mai divatnak megfelelően saját otthonukat. Ugyanitt személyre, vagyis inkább lakásra szabott tanácsok is kérhetők a szakma legkiválóbb lakberendezőitől. A Magyar Bútor és Faipari Szövetség „Új Generáció" nevet viselő standján a frissen végzett bútortervezők design munkáiból kaphatnak ízelítőt és megismerkedhetnek a „magyar bútor" védjeggyel és annak első birtokosaival. A Bútorszövetség is díjmentes lakberendezési tanácsadással segíti a látogatókat, de kizárólag magyar termékek ajánlásával.

Az Interwood Bútoripari Beszállítói Szakkiállítás a szakemberek mellett a bútorvásárlónak, az otthonát színvonalasan berendezni vágyó fogyasztónak is lehetőséget nyújt, hogy megismerje a minőségi bútoralapanyagokat, dekortermékeket, vasalatokat.

Hungexpo Budapesti Vásárközpont - Budapest